Menu
...

Omgeving

In de omgeving is van alles te beleven en te ontdekken! Uitwaaien op het strand, turen naar de horizon vanaf de hoge duinen en slenteren door historische steden. De liefhebber van zon, zee, rust en ruimte kan op Walcheren zijn hart ophalen.

Minicamping Westerwijk is vlakbij de Zeeuwse kust gevestigd waar men kan genieten van zon, zee en strand. Op de stranden zijn er leuke strandpaviljoens waar het heerlijk vertoeven is en waar je een heerlijke lunch, een diner of gewoon een lekker ijsje kan bestellen!

Op het eiland Walcheren zijn volop activiteiten te beleven. Van heerlijke fietstochten waarbij pittoreske dorpjes kunnen worden bezocht tot prachtige wandelingen waarbij je dwars door het boerenland, langs watergangen en kreken en van dorpen naar steden wandelt. Marianne kan je hier meer over vertellen, vraag gerust naar het wandelboek Walcherse wandelingen.

De monumentale stad Middelburg is met zijn statige herenhuizen en oude pakhuizen uitermate geschikt om een dagje te winkelen, maar ook zeer zeker om cultuur op te snuiven. Of neem een duik terug in de tijd in het nostalgische Veere, een stadje met een hoog Anton Pieck gehalte. De havenstad Vlissingen heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken. Bezoek de kazematten en het MuZeeum om de maritieme geschiedenis van Zeeland beter te leren kennen!

Sinds december 2018 is Marianne en de camping benoemd tot Gastheer van het landschap Walcheren. Gastheer zijn van Walcheren betekent dat we nu nog meer uitleg kunnen geven over de prachtige natuur van ons eiland en onze gasten kunnen wijzen op de meest unieke plekjes van Walcheren.

Ruik de zee, voel de wind en geniet!

Onze kleinschalige minicamping heeft het allemaal!

Reserveer vandaag nog!