Op een rustige locatie, vlakbij het mooie Zeeuwse strand, ligt hof Westerwijk. Vanaf de camping is het zo’n 10 minuten lopen naar het strand. De camping ligt achter de boerderij, verdeeld over 3 velden zijn er 15 plaatsen beschikbaar. Op alle plaatsen is er een aansluiting voor elektriciteit, 11 plaatsen met 6 ampère en 4 plaatsen met 4 ampère. Op de camping zelf is er een eenvoudig toiletgebouw met 2 douches en 3 toiletten. Tevens zijn er 2 plekken waar men de afwas kan doen en/of de groente kan wassen. Op de camping zelf is er volop ruimte om te voetballen of om een balletje op te slaan.

De boerderij is in 2015 in het bezit gekomen van de familie Kluijfhout. Op de gronden rondom de boerderij worden akkerbouwgewassen verbouwd. We telen onder andere wintertarwe, aardappelen, suikerbieten, uien, vlas en tuinbonen.

Wij, Lourus en Marianne wonen sinds januari 2016, samen met onze drie kinderen Thijmen, Davey en Nienke op de boerderij. Marianne is gek van de natuur, werkt in de Nederlandse tuinbouw als kwaliteitsmanager. Lourus is fulltime boer op het akkerbouwbedrijf daarnaast doet hij ook het onderhoud aan de minicamping.

Onze drie kinderen Thijmen, Davey en Nienke zorgen voor voldoende levendigheid op het erf! Voor de toekomst zijn er volop plannen, er wordt gewerkt aan een dierenweide waar kinderen de lammetjes kunnen voeren en waar een ieder lekker een eitje van de kip kan rapen voor het ontbijt. Ook zal er gebouwd worden aan een speelweide waar kinderen lekker kunnen spelen en ravotten!

Kortom volop toekomstplannen!

Ruik de zee, voel de wind en geniet!

Onze kleinschalige minicamping heeft het allemaal!